Η PolisPark, πιστεύει ότι η Τεχνολογία είναι το κυριότερο «Εργαλείο» για την ποιότητα, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών κα την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Θέλοντας να οδηγεί και όχι να ακολουθεί τις εξελίξεις, για ακόμα μία φορά στο πνεύμα της «Πρωτοπορίας», εγκατέστησε το πρώτο λειτουργικό Δίκτυο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Ελλάδα.

Το δίκτυο περιλαμβάνει τόσο σταθμούς ημιταχείας φόρτισης, που δίνουν τη δυνατότητα πλήρους φόρτισης των μπαταριών ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε διάστημα μέχρι και τρεις ώρες σε όλους τους σταθμούς που λειτουργεί, όσο και σταθμό ταχείας φόρτισης στη Ριζάρη, οι οποίοι μπορούν να φορτίσουν τις μπαταρίες ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μέχρι και το 85% της χωρητικότητας τους σε χρόνο λιγότερο της μισής ώρας.

Από ΣΗΜΕΡΑ (15/4/2014) λοιπόν, όλοι οι κάτοχοι Ηλεκτρικών Οχημάτων και όσοι σκέφτεστε να αποκτήσετε στο μέλλον, μπορείτε να έρθετε και να φορτίσετε Γρήγορα, με Ασφάλεια και Οικονομικά, σε έναν από τους Σταθμούς μας, επιβαρυνόμενοι με το αντίτιμο στάθμευσης και την συνδρομή στην Εταιρία Fortisis που παρέχει τους  φορτιστές.J&P αβαξ ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ AEGEK ΒΙΟΤΕΡ