Η Auteco υλοποιώντας επένδυση άνω των 10εκ. ευρώ λειτουργεί σήμερα ΚΤΕΟ, τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη με 5 γραμμές ελέγχου αυτοκινήτων και μία γραμμή ελέγχου Moto ανά σταθμό.

Η εταιρία λειτουργεί από το 2007 έχοντας πραγματοποιήσει έως σήμερα πάνω από 1 εκ. τεχνικούς ελέγχους οχημάτων με το 99% των πελατών να δηλώνουν απόλυτη ικανοποίηση στην εξυπηρέτηση τους. Διαθέτει υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, άρτια εκπαιδευμένο και διαπιστευμένο τεχνικό προσωπικό, σύγχρονα συστήματα εξυπηρέτησης πελατών και διασφάλισης ποιότητας, ενώ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και διαπιστευμένη κατά ISO 17020 (διεθνές πρότυπο ποιότητας ΚΤΕΟ). Τα δεδομένα αυτά εξασφαλίζουν στους κατόχους οχημάτων άρτιο και αξιόπιστο τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους και ευχάριστη, εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών για τους ίδιους και διαρκή υποστήριξη τους με after sale υπηρεσίες όπως έγκαιρη ειδοποίηση επόμενου ελέγχου ώστε να μην επιβαρύνονται με πρόστιμα, ειδικές προσφορές που εξοικονομούν σημαντικά κόστη στη διαχείριση και λειτουργία των οχημάτων και πολλά άλλα.

Η Auteco προσφέρει τον τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ και κάρτας καυσαερίων σε όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων πελατών της Polis Park σε ειδικές προνομιακές τιμές …………………J&P αβαξ ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ AEGEK ΒΙΟΤΕΡ