Σε όλους τους Σταθμούς Polis Park, ζητείστε να ενημερωθείτε για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ και τα ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οι προσφορές μας τώρα:


Κάνετε τις αγορες σας στα καταστήματα Hondos Center στην Αθήνα;

Εάν ναι , τότε μπορείτε να παρκάρετε στο πιο κοντινό Polis Park  με μόλις € 1,00 την ώρα.Είστε Φοιτητής/α;

Έλα με το "Πάσο" σου και πάρκαρε με 1 Ευρώ/ώρα. Η προσφορά ισχύει για κλιμακωτή χρέωση μέχρι 6 ώρες. Πέραν των 6 ωρών στάθμευσης, ισχύει ο κανονικός Τιμοκατάλογος. Η πληρωμή γίνεται μόνο στο Κεντρικό Ταμείο του Σταθμού με την επίδειξη της Φοιτητικής σας ταυτότητας.ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ σαλονιού αυτοκινήτου

Έχοντας εκπαιδεύσει το προσωπικό μας και χρησιμοποιώντας τα πλέον κατάλληλα και οικολογικά προϊόντα καθαρισμού, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη ΦΡΟΝΤΙΔΑ για το όχημα σας. Προσφορές για Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου από τα POLISPARKΠρόγραμμα Αποθήκευσης

Αν καταθέσατε πινακίδες και δεν χρησιμοποιείτε το όχημά σας, με μόνο 50 € μπορείτε να το παρκάρετε στα PolisPark.Τώρα μπορείτε να φύγετε ήσυχοι για διακοπές και να αφήσετε το αυτοκίνητό σας σε καλά χέρια!

Από 1η Ιουλίου έως και 5 Σεπτεμβρίου το αυτοκίνητό σας κάνει διακοπές μόνο με 50 € το μήνα!


Και ακόμα:

  • Value Check/Προπληρωμένη Κάρτα Στάθμευσης. Μπορείτε να προμηθευτείτε προπληρωμένες κάρτες χρόνου στάθμευσης και να διαμορφώσετε εσείς το χρόνο παραμονής σας σε όποιο Σταθμό θέλετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
    Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και σε  περιπτώσεις Συνεδρίων από Εταιρίες, Εκδηλώσεων από ιδιώτες (δεξιώσεις) κ.λ.π.
  • Ειδικά Προγράμματα. Παρέχεται 12ωρο Μηνιαίο Πρόγραμμα στάθμευσης και Ειδικά Προγράμματα  για τους γιατρούς και το προσωπικό των Νοσοκομείων. Επίσης για Στόλους Οχημάτων (άνω των 7).
  • Ειδικές Τιμές σε Ειδικές Ομάδες (Α.Μ.Ε.Α., φοιτητές, άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, κ.λ.π.)

               Ενημερωθείτε, μπαίνοντας στον κάθε Σταθμό για τα παραπάνω.  J&P αβαξ ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ AEGEK ΒΙΟΤΕΡ