Η Polis Park ανοίγει νέους δρόμους στην λειτουργία των σταθμών αυτοκινήτων. Δεν πρωτοπορεί μόνο στις υπηρεσίες στάθμευσης , αλλά δημιουργεί και νέα δεδομένα ως προς την χρήση των συγκεκριμένων χώρων.

Πιστεύοντας ότι και η φαντασία έχει θέση στην διαχείριση ενός σταθμού αυτοκινήτου, παραχωρεί κάποιους από τους χώρους της για διάφορες εκδηλώσεις, όπως πολιτιστικού, κοινωνικού, εικαστικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα έχουν λάβει χώρα εντός των Polis Park:

Επιδείξεις Μόδας

Kostetsos-Show1Kostetsos-Show2Πραγματοποιήθηκε η επίδειξη AUTUM-WINTER 2004 COLLECTION “OVERFASHION COUTURE” του Βασίλειου Κωστέτσου με μεγάλη επιτυχία.

Παρουσιάσεις Αυτοκινήτων

Ford-Show1Παρουσιάστηκε σε μερίδα δημοσιογράφων το νέο μοντέλο 4x4 της εταιρίας FORD MOTOR ΕΛΛΑΣ, MAVERIC.

Μουσικές Εκδηλώσεις

Cult-Show1Έλαβε χώρα με τη συμμετοχή και ξένων καλλιτεχνών το μουσικό φεστιβάλ πειραματικής μουσικής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. 6ο Electrograph Athens Media Festival, το οποίο είχε και την υποστήριξη του Ινστιτούτο Goethe.

Μουσικά Video Clips

Σε μεγάλες εταιρίες παραγωγής ( Viewstudio ) παραχωρήθηκε ο χώρος για γυρίσματα video clips τραγουδιών, γνωστών καλλιτεχνών.

Διαφημιστικά - Τηλεοπτικά Σποτ

Από μεγάλες εταιρίες του χώρου πραγματοποιήθηκαν ( Stars Unlimited, Kino ) γυρίσματα διαφημιστικών σποτ που είχαν μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Τηλεοπτικές Σειρές

TeleShow1Ο χώρος των Polis Park έχει παραχωρηθεί αρκετές φορές για το γύρισμα τηλεοπτικών αλλά και κινηματογραφικών σκηνών για σειρές της τηλεόρασης αλλά και για ταινίες του κινηματογράφου.

Φωτογραφίσεις

Race-CarΠολλά είναι τα περιοδικά του χώρου του αυτοκινήτου ( 4ΤΡΟΧΟΙ, DRIVE, TOP GEAR ), αλλά και του χώρου της μόδας ( REAL ) που έχουν πραγματοποιήσει φωτογραφήσεις εντός των Polis Park. Επίσης η Polis Park ήταν χορηγός στο Ιστορικό Rally Acropolis 2004.
J&P αβαξ ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ AEGEK ΒΙΟΤΕΡ